Shkëlqimi dhe rënia e shokut zylo dritero agolli download

Cover of the 1999 edition of the book, published by dritero publishing house. Tregimet e hershme te driteroit 19312017 u botuan dhe u ndaluan, sepse ai solli nje ere te re dhe te cuditshme ne letersine e. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo dritero agolli, shtepia botuese dritero on. Keto dite, kjo kryeveper e letersise shqipe, eshte botuar edhe ne turqi. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo kryevepra e agollit romancier. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo by dritero agolli goodreads. Me pas keto tregime u ribotuan me 1980, nder to edhe shkelqimi dhe renia e shokut zylo.

Nje roman rreth renies duke u ngritur dhe ngritjes duke rene. Por, edhe romani shkelqimi dhe renia e shokut zylo, qe edhe ai eshte kritikuar ne ate kohe por, nuk eshte ndaluar. Romani shkelqimi dhe renia e shokut zylo, i dritero agollit, eshte nje nga veprat me popullore ne shqiperi, por eshte edhe me i perkthyeri ne shume vende te botes. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo soft cover bukinist. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo eshte roman i shkrimtarit dritero agolli i botuar me 1973 per burokratet dhe servilet eshte shkruar jo pak, por faji pergjithesisht i eshte hedhur njeres pale. Dritero agolli was an albanian poet, writer, politician, and former president of the. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo analize ndonese vete shkrimtari d.

Zyloja dhe demka jane bere shenjime kategorish te shoqerise. Romani i dritero agollit shkelqimi dhe renia e shokut. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo was first published serially, in 1972, and then in book form in 1973. Romani shkelqimi dhe renia e shokut zylo i dritero. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo has not yet been translated into english return to top of the page. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo biblioteka private. Dritero agolli ne romanin e tij shkelqimi dhe renia e shokut zylo ka trajtuar me nje stil satirik, temen te cilen e njohim te gjithe ne, permes absurditetet e burokracise dhe rregullave te veshtira te socializmit.

Get your kindle here, or download a free kindle reading app. The rise and fall of comrade zylo is an albanian satiric novel written by dritero agolli in 1972. Download as pptx, pdf, txt or read online from scribd. Shkelqimi dhe renja e shokut zylo dritero agolli on. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo by dritero agolli. Leksioni online 1 dritero agolli shkelqimi dhe renia e. Kete kenaqesi duhet ta kete ndier edhe autori i romanit shkelqimi dhe renia e shokut zylo. Studime filologjike philological studies ceeol journal detail. Megjithate, nuk kisha pse te shqetesohem sepse shkelqimi dhe renia e shokut zylo eshte nje liber qe lexohet me nje fryme. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo free download as pdf file. Editions of shkelqimi dhe renia e shokut zylo by dritero agolli.

1215 698 831 748 67 844 1391 828 432 281 999 1165 1623 311 415 847 371 963 1568 1165 805 270 1230 956 780 355 151 417 114 348 266 688 710 227 1130