Shkëlqimi dhe rënia e shokut zylo dritero agolli download

Download as pptx, pdf, txt or read online from scribd. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo by dritero agolli. Leksioni online 1 dritero agolli shkelqimi dhe renia e. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo eshte roman i shkrimtarit dritero agolli i botuar. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo soft cover bukinist. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo dritero agolli, shtepia botuese dritero on. Nje roman rreth renies duke u ngritur dhe ngritjes duke rene. Get your kindle here, or download a free kindle reading app. Kete kenaqesi duhet ta kete ndier edhe autori i romanit shkelqimi dhe renia e shokut zylo. Megjithate, nuk kisha pse te shqetesohem sepse shkelqimi dhe renia e shokut zylo eshte nje liber qe lexohet me nje fryme. Dritero agolli was an albanian poet, writer, politician, and former president of the.

Editions of shkelqimi dhe renia e shokut zylo by dritero agolli. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo by dritero agolli goodreads. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo biblioteka private. Romani shkelqimi dhe renia e shokut zylo i dritero. Dritero agolli ne romanin e tij shkelqimi dhe renia e shokut zylo ka trajtuar me nje stil satirik, temen te cilen e njohim te gjithe ne, permes absurditetet e burokracise dhe rregullave te veshtira te socializmit. Cover of the 1999 edition of the book, published by dritero publishing house. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo free download as pdf file.

Studime filologjike philological studies ceeol journal detail. Keto dite, kjo kryeveper e letersise shqipe, eshte botuar edhe ne turqi. The rise and fall of comrade zylo is an albanian satiric novel written by dritero agolli in 1972. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo has not yet been translated into english return to top of the page. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo kryevepra e agollit romancier. Shkelqimi dhe renja e shokut zylo dritero agolli on. Romani shkelqimi dhe renia e shokut zylo, i dritero agollit, eshte nje nga veprat me popullore ne shqiperi, por eshte edhe me i perkthyeri ne shume vende te botes. Shkelqimi dhe renia e shokut zylo was first published serially, in 1972, and then in book form in 1973. Romani i dritero agollit shkelqimi dhe renia e shokut. Zyloja dhe demka jane bere shenjime kategorish te shoqerise. Por, edhe romani shkelqimi dhe renia e shokut zylo, qe edhe ai eshte kritikuar ne ate kohe por, nuk eshte ndaluar. Me pas keto tregime u ribotuan me 1980, nder to edhe shkelqimi dhe renia e shokut zylo. Tregimet e hershme te driteroit 19312017 u botuan dhe u ndaluan, sepse ai solli nje ere te re dhe te cuditshme ne letersine e.

1018 1659 557 808 420 456 74 50 1613 558 295 396 1193 759 1078 857 1537 894 551 1408 1396 531 415 399 949 1304 686 32 1270 207 604 737 1221 995 125 16 1479 340 1448 1489 1064 1084 497